Palestinian Holocaust!

Friday, July 13, 2012
Terdapat banyak penulisan yang menyatakan bahawasanya, Holocaust dimulakan oleh seorang Yahudi sebagai pretext kepada negara Israel.  Sebelum itu gerakan Dajjal ini jugalah yang berjaya mengadu-domba membawa ke depan the Inquisition yang mana pada mulanya hanya menghukum orang-orang Kristian yang didapati (atau kelihatan) menyimpang daripada ajaran Kristian selari dengan Council of Nicea, supaya di kenakan juga kepada golongan Yahudi yang menyekutukan agama mengikut kaca mata  Zionis ini.  

Henry Ford yang membangkang pembabitan Amerika Syarikat dalam perang dunia kedua kerana mengetahui perancangan licik dan jahat ini, meninggalkan kita maklumat berguna dengan menaja penerbitan buku ini.  Makalah yang pertama kali diterbitkan di Russia-Program Yahudi untuk menakluk dunia, yang kemudiaannya dikenali dalam bahasa Inggeris sebagai-The Protocols of the Elders of Zion.Saya berpendapat kejadian Holocaust (sekalipun bukan enam juta yahudi yang dibunuh), seperti juga kesengsaraan bangsa Palestin dewasa ini adalah gerak kerja Zionis-askar Dajjal yang licik memberi tunjuk ajar.  Dari segi ilmiah penulisan secara kritikal terdapat bersepah di alam maya.  

Dan sebagai permulaan marilah kita banding gambar-gambar semasa peristiwa Holocaust dengan jenayah ke atas bangsa Palestin hari ini.  Kata orang a picture speaks a thousand words.  Saya cuma berharap 17 set gambar-gambar ini akan berbuat lebih lagi.


Persoalannya sekarang, adakah anda akan berbuat apa saja untuk mempertahankan keselamatan negara haram Israel?

sumber foto daripada justice now network

0 comments: