PRU 13 sangat berkait rapat dengan video ini!!!

Wednesday, April 24, 2013
Walaupun jauh beribu batu tidak bermakna perbuatan kita di tanahair kita sendiri menghadapi Pilihan Raya Umum ke-13 tidak ada kena mengena dengan usaha Amerika Syarikat menghalang China daripada meluaskan pengaruhnya (Think Tank mesra Wall Street mesra pengeluar WMD yang berfikiran sebegitu)

Amerika Syarikat sedang melihat perkembangan ini dengan teliti setelah melabur dengan begitu banyak sekali untuk menjana perubahan di negara kita atas pretek kepada ketelusan dan hak asasi manusia.  Dan sekiranya kita masih tidak sedar, Amerika Syarikat dan Dunia Barat tidak mempunyai kredibiliti untuk mengajar kita tentang ketelusan dan hak asasi.

Lihat ini dan fahami perkara ini dengan perkembangan yang telah berlaku di Sabah.  Ianya bukanlah terjadi dengan sendirinya sebab raja tidak cukup makan, malah terdapat tangan-tangan tersembunyi yang mempunyai Modus Operandi yang serupa seperti yang kita lihat di Sabah.

Sila tonton video ini dengan teliti dan anda akan faham kenapa pentingnya kita menggunakan pendekatan nasionalis untuk menjaga kepentingan kita bersama daripada menjadi negara satelit Uncle Sam yang sememangnya terkenal sebagai War Monger Extraordinaire!


0 comments: