Angelina Jolie Bercakap Tentang Syria Pula!

Saturday, June 22, 2013

Setelah Barat dengan kerjasama beberapa negara arab penaja keganasan seperti Arab Saudi dan Qatar, bersetuju untuk membekalkan lebih senjata dan bantuan dalam apa juga bentuk untuk menumbangkan rejim Bashar Assad yang ditaja Barat suatu ketika dulu.

Barat menggunakan teknik tekanan lembut pula dengan memanggil wanita yang baru saja menunjukkan jari tengah kepada Maha Penciptanya dengan menidakkan konsep qada' dan qadar drngan membuang terus buah dadanya yang masih elok dan berfungsi semata-mata kerana beliau mempunyai genetik yang memberikan beliau dengan peratusan barah yang tinggi.


Angelina Jolie sebagai agen Orde Baru Dunia seperti yang telah dibuat beliau dengan melobi dan meracuni pemikiran masyarakat dunia yang mungkin tidak membaca kisah politik dunia dan semasa untuk bersama-sama menjadi lembu yang dicucuk hidung dan mempercayai perjuangan batil Barat untuk menjatuhkan Bashar Assad yang sudah tidak memberi apa-apa faedah kepada mereka.

Hari ini seperti yang dilaporkan di sini, Angelina Jolie melawat kem pelarian yang menempatkan kanak-kanak Syria yang menjadi mangsa kerakusan Orde Baru Dunia untuk menguasai apa saja atau sesiapa saja yang akan menguntungkan gerakan dan gagasan mereka. Anak-anak muda ini mungkin belum cukup cerdik untuk memahami bagaimana dunia hari ini berputar, tentunya dengan penuh ikhlas dan harapan, supaya dibantu menceritakan kisah sedih mereka menjadi pelarian. Walhal jika mereka tahu bahawa wanita tadilah yang bersekongkol untuk menjahanamkan negara mereka.


Gadis Syria ini sering bercakap dengan POV masyarakat Syria tempatan yang faham jelas dengan apa yang berlaku ke atas negaranya. Saksikan temuramah ini diantara beliau dengan Alex Jones setahun yang lalu.

0 comments: